Vetverbrandende Voeding – De Feiten

Er zijn een overvloed van zogenaamde vetverbranding diëten die er op de markt zijn. Het kan soms verwarrend zijn als die zijn gezond en welke niet. Het doel van dit artikel is om te bespreken, enkele van de populaire recente dieet trends en helpen u om te begrijpen van de feiten met betrekking tot deze vetverbrandende voeding.

Laten we beginnen met de beruchte;

Het Atkins-Dieet

Atkins-Dieet

Dit dieet zogenaamd werkt door het uitsnijden van koolhydraten, voedsel, zoals brood, rijst en aardappelen. Ons lichaam gebruikt koolhydraten als de primaire bron van energie, wanneer deze zijn uitgesneden, het lichaam moet het gebruik van vet en eiwit in de plaats. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien een goed idee is, het probleem is dat de metabole processen die betrokken zijn in het gebruiken van vetten voor energie in plaats van koolhydraten kan leiden tot verschillende gezondheids-problemen, zoals nierproblemen, jicht en hoofdpijn als gevolg van een verhoogd urinezuur en een keton. Op dit soort dieet kan er een laag gehalte aan voedingsvezels die leidt tot constipatie en chronische darmziekte. Er is ook een gemeenschappelijke opvatting onder deskundigen dat de grote hoeveelheden dierlijk vet gegeten op het Atkins-dieet heeft een negatief effect op het cholesterolgehalte wat op termijn kan leiden tot hart-en vaatziekten. Dit alles gezegd zijnde, dit type van lage koolhydraten dieet kan erg effectief zijn in het helpen u om vet te verliezen snel, de sleutel is om het te gebruiken met mate en niet als een lifestyle dieet.

De volgende van onze vetverbranding dieet is;

Het Zone Dieet

Zone DieetBarry O ‘Zone-Dieet is een hoog-eiwit, laag koolhydraat -, semi-honger dieet. Dit dieet richt zich op de afweging van de verhouding van koolhydraten, vet en eiwit. Er wordt gesuggereerd dat door het consumeren van de juiste hoeveelheid van deze componenten van uw lichaam de productie van insuline, controle is. De theorie is dat wanneer de insuline op het juiste niveau is het lichaam vet verbrandt meer effectief. De ideale ratio voorgesteld zijn 40% koolhydraten, 30% proteïne, en 30% vet, met een concentratie op het vermijden van ‘slechte’ koolhydraten. Terwijl op dit dieet veel mensen beweren dat hun algemene alertheid en energie niveau verhoogd. Het probleem met dit dieet is de nadruk op het beperken van calorieën en dat maakt het heel lastig om te plakken voor elke lengte van de tijd.

Het South Beach Dieet

Een van deze vetverbranding dieet is het South Beach dieet dat veel celebrity advocaten. Dit dieet gaat het minimaliseren van het verbruik van slechte vetten en slechte koolhydraten. Het heeft drie fasen en begint met een enigszins beperkt twee weken inductie fase. In deze fase worden de meeste koolhydraten (zoals pasta, rijst en brood) moet worden vermeden. Veel van de eiwitten op het menu maar met kip, kalkoen en vis, samen met noten, eieren, salades en fruit.

De tweede fase omvat specifieke maaltijd plannen en recepten. Het herintroduceert sommige van de voedingsmiddelen vermeden in Fase 1, maar alleen met mate. Deze fase wordt gebruikt tot een specifieke gewichtsverlies doel is bereikt. De derde en laatste fase is meer informatie over leven een gezonde lifestyle dieet om op gewicht te blijven. Het South Beach Dieet lijkt veel op de andere vetverbranding diëten die we hebben besproken, maar andere dan de eerste fase, die zeker benadrukt laag-koolhydraten, het is niet een strikte low-carb dieet. Dit dieet is al over de afweging van de goede en slechte koolhydraten.

De Fat Loss 4 Idiots Dieet

Dit dieet is gegroeid in populariteit. Het gaat om een proces kennen als calorie verschuiven. Qua voedingswaarde is het een gereduceerd carb dieet dat cycli macro-nutriënten ratio ‘ s (om te proberen en te verleiden uw metabolisme). Er zijn geen bewerkte voedingsmiddelen opgenomen in dit plan, dit is afhankelijk van whole foods, hoewel na de 11-daagse cyclus op dit dieet mag je 3 cheat dagen waar binnen de reden die je kunt eten wat je wilt. Er is geen calorieën of koolhydraten tellen en geen limiet op de portiegrootte, gewoon eten tot je vol gevoel. Dit dieet programma is online en creëert uw eigen persoonlijke dieet plan na de invoer van voedingsmiddelen die u het meest geniet, het maakt vervolgens een 11-dagen plan met 4 maaltijden per dag gebruik te maken van veel van uw favoriete voedingsmiddelen. Dit is een voor de persoon die geprobeerd heeft de andere vetverbranding diëten zonder succes, de Fat Loss 4 Idiots dieet is veel makkelijker om de stick in vergelijking met de andere diëten die hier genoemd als er wordt een duidelijk plan waarin voedsel dat u wilt en ook kunt ‘cheat’ dagen. http://atleetportaal.info

Uiteindelijk is de beste manier om op gewicht te blijven uit is om uw levensstijl te veranderen gewoonten. Vetverbranding diëten zijn een dubbeltje een dozijn, het is meer gezond verstand dan iets anders. Vermijd verwerkt en suikerhoudende voedingsmiddelen en dranken, een evenwichtig dieet plan en het volgen van een kwaliteit trainingsprogramma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *