Het verbeteren van Gezamenlijke Flexibiliteit – Hoe Druk en Rek op het Verlichten van Spierspanning

De spanning van de spieren, gezamenlijke flexibiliteit en het gevoel vastgebonden in knopen kunnen alle veroorzaakt worden door het fenomeen van de zogenaamde triggerpoints. Hebt u ooit een pijn in een bepaald gebied en als een massage therapeut wreef met een andere plaats op je lichaam, je voelde de pijn weg te smelten? Als dat zo is, heb je ervaren dat het resultaat van “trigger point therapie.”

Trigger points zijn ook wel spastische spieren. Technisch gebieden van hyper-prikkelbaarheid in een spier die kan verwijzen pijn en/of gevoelloosheid aan een ander gebied. In andere woorden, een triggerpoint is een ‘knoop’ in de spiervezels, die voorkomt dat de spiervezels van een verlenging aan de langste lengte. Sinds de spieren over het algemeen plaats in een gezamenlijke, wanneer de verkorte vezels trekken op het inbrengen ze worden veroorzaakt door spanning, het beperken van het bereik van de beweging, en de verzwakking van de hele spier, omdat deze vezels zijn in principe uit van de commissie.

Triggerpoints en Stretching

Triggerpoints en Stretching

Een spier is afkomstig van een bot, kruist over een joint, en voegt op een bot die bewegen wanneer de spier samentrekt. Dit is de manier waarop het lichaam beweegt, en het werkt perfect, totdat een trigger punt vormen in de spier. Als de spier verkort is te trekken op de invoegpositie en wanneer u probeert te verplaatsen in de tegenovergestelde richting je voelt stijf, onbeweeglijk. U kunt beslissen op te rekken, maar mensen klagen soms over het gevoel erger na het rekken dan ze deed voordat je de stretch. Rekken van een spier, terwijl het nog steeds een actieve trigger punt, kan de oorzaak van kleine scheuren te ontstaan in de vezels, en kan leiden tot nog meer pijn.

Overweeg deze analogie. Als je vastgebonden met een touw op een sterke boom en ging toen recht over en bond het andere eind van het touw op een flexibele boom, de kleinere bomen zouden blijven om recht te staan. Als u vervolgens trok aan het touw van de flexibele boom zou buigen. Echter, als je gebonden een knoop, of twee, of drie, in het touw, de flexibele boom zou worden leunend over. Als u vervolgens duwde de gebogen boom, dus het was weer rechtop, je zou alleen maar leiden tot de knoop in het touw om vast te draaien, en u zou overstrekking van de vezels aan beide zijden van de knoop. Dit is precies wat er gebeurt wanneer u probeert op te rekken van een spier, die is ingekort door de knopen in de vezels, zonder eerst het loslaten van de trigger points.

Vijf Tips om Effectief de Behandeling van triggerpoints

Zoals gezegd, de triggerpoints veroorzaakt knopen te vormen in de spier en de verkorting van de vezels een druk op de invoegpositie aan de andere kant van het gewricht. U kunt een ommekeer in deze situatie door het uitvoeren van de volgende stappen uit:

1. De behandeling. Houd de druk op elke trigger point. Om effectief te rekken spier moet u eerst drukken op elke trigger point, die de druk voor 30-60 seconden.

2. Het begrijpen van de Spier voor de Beweging. Kijk op de spier die je zal behandelen. Om de beste behandeling te rekken en een trigger point, je moet weten wat de beweging van de spier maakt. Bijvoorbeeld, de spieren in de achterkant van je nek trekt je hoofd terug, zodat u kunt kijken omhoog naar het plafond, en de spier op je schouderblad verhoogt uw arm. Te rekken, moet je gaan in precies de tegenovergestelde richting als de beweging van de spier.

3. Stretch. Zet dus de spier moet strekken. Bijvoorbeeld, de trapezius spier verhogen zal je schouder, zo te rekken dat u wilt verplaatsen uw hoofd weg van uw schouder. U kunt dit bereiken door het laten vallen van je hoofd in de tegenovergestelde richting terwijl het trekken van uw schouder naar beneden naar de vloer.

4. Druk op en Stretch voor een Optimale Voordeel. Voor het optimaliseren van de behandeling, indien mogelijk, blijven de druk op de gedeactiveerd trigger punt en beweeg je lichaam, zodat de spier die is gedwongen te verlengen.

5. Langzaam Beweegt het Gewricht in een Gladde Cirkel. Langzaam draai je schouder in een cirkel bewegen van je been, zodat uw heup breekt, krullen en open uw vingers volledig, cirkel je nek, en de boog van je rug als een kat. Tot slot stoppen: druk op de trigger punten, maar blijven het langzame, ontspannen de beweging van uw gewrichten.

Hoe vaker je lenig up van uw gewrichten, de meer flexibele je zult voelen. Ga altijd alleen op het punt van “dit voelt geweldig”, nooit proberen te overstretch of het maken van een beweging die buiten uw comfort niveau. Stretching voelt geweldig als je los van de knopen die je gehouden gebonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *