Darm Ontgifting

Een slecht werkende darm auto-intoxicatie, kan een desastreus effect op het zenuwstelsel (Dr. Henry Picard).

Veel van het immuunsysteem is geplaatst op de wanden van de dunne darm (Peyer ‘ s patches), als het moet voorzichtig zijn dat giftig voedsel niet doordringen en vervuilen ons lichaam.

Darm OntgiftingDit leidt ons om te begrijpen van de wijze gewoonte, tot een paar decennia geleden, dat het geven van een laxeermiddel voor volwassenen en kinderen minstens één keer per maand. In feite, een schone darm biedt een garantie voor de gezondheid omdat het produceert giftige afval en verlichten het werk van het immuunsysteem. Een vuile darm, echter, werd de thuisbasis van verschillende giftige stoffen die het immuunsysteem geladen met hard werken, dus na verloop van tijd verliest het zijn efficiëntie, wat leidt tot veel problemen, waaronder diverse allergieën en intoleranties.

Dit feit deed zeggen Dr. Bernard Jensen, na jaren van onderzoek en experimenteren, “de meest voorkomende gezondheidsproblemen in de geïndustrialiseerde samenlevingen van vandaag het gevolg is van een slechte toestand van de darmreiniging

De darmen zijn niet schoon intern, vooral in de laatste etappe (de dikke darm) is gelijk aan het hebben van het personeel van het gemeentelijk afval te verwijderen op staking. In feite als u stagnerende afval in de dikke darm, begint een proces van verval dat irriteert het slijmvlies, waardoor het minder doorlatende (lekkende darm syndroom), hierdoor kunnen gifstoffen in de bloedbaan.

Deze giftige stoffen, op zijn beurt, kan de weg vrijmaken voor talloze ziekten en aandoeningen, met inbegrip van de huid problemen, bloedvergiftiging, die voedt de hersenen en het zenuwstelsel met als gevolg een frontale hoofdpijn (hoofdpijn), prikkelbaarheid, zwakte, lusteloosheid, slecht geheugen en problemen die worden toegeschreven aan seniele dementie.

Sommige tekenen van vergiftiging als gevolg van de hardnekkigheid van rottend materiaal in de dikke darm zijn: de ontlasting en slecht ruikend zweet, de storing van de spijsvertering, opgezette buik, winderigheid, een slechte adem, tong bedekt met een witte coating, acne en de huid ondoorzichtig en een beetje tonic. Kortom, elk orgaan kan komen in een roes, voortijdig leeftijden het lichaam, verstijving van gewrichten leeftijd, de geest is lui en mist de vreugde van het leven.

Wat zijn de belangrijkste functies van de dikke darm?

* Het elimineren van afvalstoffen uit het voedsel verteerd;

* Het opnemen van water en voedingsstoffen die nodig zijn voor het lichaam;

* Het werk voor de goede werking van het immuunsysteem.

Als de darm bacteriële flora heeft een evenwichtige, deze functies worden uitgevoerd op de beste manier, zodat de afvalstoffen worden verdreven en de voedingsstoffen worden geabsorbeerd. Als, echter, de bacteriële flora is veranderd, worden de afvalstoffen niet volledig geëlimineerd en zich ophopen in de darmen.

Het afval verzameld, in het bijzonder in bochten en lussen, waardoor de giftige stoffen die in eerste instantie invloed op de darmflora van het membraan, en vervolgens kan overgaan in het bloed en de lymfe en gaan overal in het lichaam. Deze voorwaarde autointoxication berust vooral op de lever.

Het lijkt ongelooflijk, omdat artsen over het algemeen niet te spreken, maar veel problemen en ziekten hun oorzaak een slechte werking van de darm, door te weinig beweging, milieu-verontreiniging en het gebruik van natuurlijke geneesmiddelen. Deze moeten we toevoegen onevenwichtige voeding, rijk aan suiker, geraffineerde voedingsmiddelen en chemische additieven en laag in de primaire elementen, zoals vezels, vitaminen en mineralen.

Ook stress, op zijn beurt, kan het bepalen van de wijziging van de darmwand veroorzaken een vermindering van de overmatige of onvoldoende, en kan ook invloed hebben op de bacteriële flora, het vertragen van de wederopbouw. Merk op dat in een gezonde darm slijmvlies verlengd moet worden om de vier dagen.

Omwille van deze redenen darmbewegingen (peristaltiek) en de dikke darm in het bijzonder, hebben iets vertraagd. Dit fenomeen veroorzaakt een ophoping van afval in de “zakken” van de dikke darm en in het bijzonder in zijn gebied als “dikke”. Over termijndeposito ‘ s zich ophopen op de muren, op zijn beurt, maakt het nog moeilijker zijn natuurlijke ritmische beweging en golf die bevorderlijk is voor de doorvoer van fecale producten gericht naar buiten.

Opgemerkt dient te worden dat zelfs bij het evacueren van elke dag, de darmen wordt niet altijd volledig gratis, er zijn nog een aantal uren onzin dat stagneren leidt tot de aantasting van het darmslijmvlies, en de wijziging van de bacteriële flora van het fenomeen dat bekend staat als intestinale dysbiose.

Als dysbiose vervangt de gezonde bacteriën (waaronder Lactobacillus acidophilus) en de daling van schadelijke middelen (zoals Bacillus coli) te verhogen. Deze verandering in de darmflora maakt het onmogelijk om de verwerking van fecaal materiaal, gisting en bederf wordt gegenereerd zodat niet alleen het gif het hele organisme, maar aanzienlijk verminderen, het immuunsysteem.

Het feit dat het immuunsysteem van biologische en darmen zijn nauw verbonden is niet goed begrepen. Nog een onderdeel van dit belangrijke systeem is gelegen op de muren van de darm, en is hier (Peyer ‘ s patches) gevormd immunoglobulinen (eiwit deeltjes met een immunologische eigenschappen). De intestinale mucosa is daarom erg belangrijk om te zorgen voor een goede verdediging, en met haar zijn: lever, nieren, klieren, de longen en de huid.

De darm-vergiftiging, te verspreiden door het hele lichaam, symptomen die kunnen optreden zijn: chronische hoofdpijn, allergieën, acne, psoriasis en andere huidziekten, prostaat-aandoeningen, diverticulitis, ernstige constipatie, AAMBEIEN PROLAPS, artritis, reuma, hart-en vaatziekten, astma, ademhalingsproblemen, borststukken, verlies van vitaliteit, vermoeidheid, depressie, gebrek aan concentratie, agressie, paniek aanvallen, infecties, ontstekingen, polyarthritis, haar problemen, en veel andere aandoeningen.

Helaas, laxeermiddelen, die nu algemeen worden gebruikt, bieden slechts een tijdelijke uitkering, omdat op de lange termijn, hebben de neiging om beschadiging van het darmslijmvlies.

Er zijn een aantal dingen te doen, en zijn van essentieel belang:

* Reinig en het normaliseren van de darm functies (ware genezing is alleen mogelijk als deze worden voorafgegaan door een grondige reiniging van organische).

* Het corrigeren van de inname van voedsel.

* Meer lichaamsbeweging.

De klysma is een hygiënische praktijk die, samen met purge, heeft toegestaan vele generaties om te genieten van de gezondheid in de beschaafde mens niet meer geniet. Onze ervaring heeft aangetoond dat veel van de allergieën die plaag volwassenen en kinderen worden veroorzaakt door een toxische belasting aangemaakt in de darm zo ongelooflijk, dat overbelasting van het immuunsysteem.

Te herwinnen of behouden van een staat van een goede gezondheid zijn daarom de nodige actie om de darmen te reinigen, in het bijzonder de dikke darm, de fecale deposito ‘ s die zijn opgebouwd op de muren, waardoor ze stijf en het beperken van de passage van de materialen worden verwijderd.

Power Colon Cleanse

Power Colon Cleanse

De ontgifting therapie is niet bekend dat slechts een bevoorrechte paar, maar door middel van een procedure van essentieel belang voor het handhaven van de gezondheid, beschikbaar voor iedereen en in het bijzonder nuttig voor iedereen. Alvorens te beslissen welke methode of product om te gebruiken voor dit doel, worden zich bewust van het ontgiftingsproces, dat werkt als volgt:

We moeten eerst de darmen reinigen met kruiden, vezels, die geleidelijk weg te vagen van de toxische interne accumulatie gestort over de jaren en schadelijke parasieten.

Tijdens het opruimen van de dikke darm van schadelijke parasieten moeten het herstel van de goede bacteriën die de bacteriële flora in balans, zoals we hebben om te ontgiften van de lever met een uittreksel van geneeskrachtige planten als sylimarin (milk thistle extract).

Uiteindelijk, met de hulp van bepaalde kruiden, vitaminen, aminozuren en mineralen die we het lichaam te reinigen van schadelijke zware metalen zoals lood en kwik en andere giftige stoffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *